vi designer dine drømme

Hos Alt IT hjælper vi virksomheder med deres digitale markedsføring
Vi sørger for, at jeres Google Ads er opdateret
samt hjælper dig med at få planlagt dine opslag på sociale medier.

" Jeg anbefaler på det varmeste Henrik til alle der har brug for hjælp til IT, om du er garvet og blot brug for lidt sparring, om du er grøn som jeg og ingenting ved.. Hjemmeside, facebook, flyers, visitkort, videoer, billeder.. Han kan det hele ..."

Success online kræver løbende kærlighed

Success online kræver løbende søgemaskineoptimering (SEO) opdatering af din hjemmeside, såvel som via Google Ads. Hos Alt IT hjælper vi din virksomhed med en markedsføring strategi, vi arbejder løbende med tendenserne inden for google adwords via vores søgeordsværktøj og kommer med anbefalinger til optimering af din hjemmeside.

Online partner 1
Online partner 2

digital markedsføring er kun et klik væk

Alt IT hjælper vi samtidig med reklamer online i form af online video, billede og grafisk materiale – for såvel etableret virksomheder, som iværksættere.

fokusér på din virksomhed og lad os om alt det tekniske

Vi hjælper med planlægning af sociale opslag, holder øje med tendenserne på markedet, så du kan fokusere på din forretning. Derudover hjælper Alt IT også med jeres dag-til-dag udfordringer med jeres IT, print og kopi, mail og meget mere – søger du en alt-i-én partner, så kontakt Alt IT i dag. 

Online partner 3

fokusér på din forretning

Outsource din online identitet og alt din IT

Forelsk dig i enkeltheden

Online partner 4

WordPress Hjemmeside

Hos Alt IT levere vi hjemmeside bygget på wordpress platformen, verdens mest benyttede CMS system.

Online partner 5

Opbygningen af hjemmeside

Vi benytter os af en gennemtestet “builder”, fordelen ved denne er, at den gør det nemt at opdatere siden løbende, og du har brug for færre plugins og kodning.

Online partner 6

Google Ads

Vi holder løbende øje med hvad der trender på markedet, og sørger således for vi hurtigt kan ændre strategi, for maksimal udbytte af dit budget.

Online partner 7

Tekstforfatter

Få dit budskab ud til din målgruppe. Alt IT samarbejder med en professionel tekstforfatter som kan hjælpe med at udarbejde artikler, tekst til din hjemmeside og sociale medier.

Online partner 8

Google statistik

Vi integrere google analytics, som gør det muligt at følge med live i besøgende på din hjemmeside.

Online partner 9

Organisk trafik

For at nå til tops på google, kræver det konstant vedligehold af din hjemmesides seo, det er derfor essentielt du har en online partner der følger tendenserne.

Online partner 10

Fantastisk responsive

Vi sørger altid for vores hjemmeside udvikles til at virke på alle platforme mobil, iPad og desktop, så jeres kunder får den bedste oplevelse

Online partner 11

ChatBot

Chatbotterne er kommet for, at blive og er et super markedsføringsmedie, udover kan du bruge en chatbot så dine kunder altid kan få svar på de mest gængse spørgsmål direkte fra chatten.

KONTAKT

Kontakte os i dag for en uforpligtende samtale.