+45 77 34 35 36

kontakt@altit.dk

Alt IT levere en totalløsning indenfor IT til din virksomhed

HVAD SIGER KUNDENE

kunderne 1
Vi er en mindre virksomhed, hvor vores indtægter er baseret på den tid, vi anvender på den enkelte kunde. Vi havde derfor brug for et simpelt - og som lille virksomhed billigt - værktøj, hvor vi dels kan registrere løbende på den enkelte kunde og medarbejder og samtidig bruge dette som faktureringsgrundlag. Vi henvendte os til alt it, der hurtigt pegede på en løsning i Google Sheet. Han gik i gang med udviklingsopgaven, og vi har i dag et værktøj, der fuldt ud lever op til vores krav og alt it har udviklet videre. Vi har været rigtige glade for samarbejdet med ham, der er foregået på en åben og afslappet, men samtidig professionel måde. Vi kan kun give alt it de varmeste anbefalinger med.
kunderne 2
Vi har brugt alt it til flere af vores projekter, både med hjælp til alt det tekniske, samt fotografering når det skulle bruges. Vi har altid været meget tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale ham.
kunderne 3
Som selvstændig er jeg blevet overrasket over hvor lidt hjælp der er at hente ved forhandlere. Alt it har hjulpet mig hele vejen, oprettelse og opsætninger af e-mailkonti på alle mine enheder. Synkronisering af filer, kunder og dokumenter. Selvom jeg ser mig selv som forholdsvis teknisk begavet, så kan den elektroniske verden gøre en verden til forskel. Jeg har lavet grafisk arbejde for flere af mine kunder, hjemmesider, foldere, annoncer. Hertil har alt it stået for Facebook annoncering, fantastiske stemningsbilleder, materiale- og personale billeder. Jeg vil anbefale alle at kontakte alt it, de lytter og kommer med forslag til de bedste løsninger - hjælp og muligheder jeg ikke anede eksisterede. Jeg vil til enhver tid give alt it min bedste anbefaling.
kunderne 4
I min restaurant bruger vi alt it til alt vores elektroniske udstyr, billeder og grafik - han har anbefalet opsætning af hele vores nuværende interne setup som vi er super glade for. Alt it kommer altid med gode løsninger og kan altid gennemskue hvad der vil være mest fordelagtigt netop for os, udover dette er han utrolig behagelig og vi har mange hyggelige stunder sammen når han kigger forbi.
kunderne 5
Alt it er den irriterende type der altid har svaret på alt. Siden overtagelse af nyt kontor har han hjulpet mig, jeg ved ikke hvor mange gange med min computer, netværk og jeg ved ikke hvad. Det var et mareridt når han ikke svarede telefonen.
kunderne 6
Alt it har hjulpet mig de sidste 8+ år, med alt fra ny mus og batteri på min bærbar, menukort, hele min families computere med virus og geninstallationer samt senest en reklamefilm der blev vist i Kulturbiografen.
kunderne 7
På IT fronten har alt it ydet support til os på kontoret, og her har vi altid modtaget den bedste og hurtigste service. omdal er altid til at få fat i, og der er ikke den opgave, som han ikke har kunnet løse. Her er vi derfor ovenud tilfredse.
kunderne 8
Igennem mange år, har alt it stået for vores it. Lige fra det basale som opsætning af vores programmer/interne mail, mellem mobil, iPad og pc. Såvel som mere kompliceret sammenbygninger af tegneprogrammer og opdatering af vores styresystemer. Lynhurtig service, og altid løsningsorienteret når softwaren driller.

DIT LOGO HER

Skal vi hjælpe dig med din næste opgave så så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.
KONTAKT