IT drift / support

Hos Alt IT fungere vi som jeres
personlige IT mand, vi står altid
klar til at løse alle
udfordringer i måtte have.

"Igennem mange år, har alt it stået for vores it. Lige fra det basale som opsætning af vores programmer/interne mail, mellem mobil, iPad og pc. Såvel som mere kompliceret sammenbygninger af tegneprogrammer og opdatering af vores styresystemer. Lynhurtig service, og altid løsningsorienteret når softwaren driller."

—- Kasper Henriksen, Brdr-Henriksen

Faste, lave IT-udgifter.

  • Har din virksomheds IT-budget det med at overraske?
  • Mangler i en flexibel og effektiv IT driftsaftale i virksomheden?

Når du indgår en aftale med Alt IT, laver vi en totalløsning. Udover vi sørger for at holde jeres IT kørende, får du med driftsaftalen også mulighed for at bruge vores andre services, som f.eks medarbejderfoto, rådgivning m.m. Det vil sige, at du altid kan få fuld valuta for dine driftstimer.  

Vi bruger en 3-måneders indkørsels strategi, hvor vi kører med en fleksibel ordning, hvorefter vi evaluerer Jeres behov, så I får en månedsfaktura, der holder det aftalte budget. Det giver ro i virksomhedens økonomi, og gør det nemmere at budgettere din virksomheds regnskab.

Der er ikke noget værre end en computer der går ned; med en driftsaftale kommer I altid først i køen. Har I kritiske problemer, som gør Jer ude af stand til at arbejde, vil din virksomhed altid blive prioriteret. Vi kommer ud til dig og sørger for, at få udbedret problemerne hurtigst muligt, såfremt det er muligt.

Alt IT har kompetencer inden for Windows maskiner samt Apple’ Mac computere og NAS servere.

Dagligdags udfordringer
Driftsaftalen med Alt IT er ikke kun brandslukning. Alt IT står til rådighed med svar på spørgsmål vedr. alt fra opsætning af din mail, udfordringer med din mobil, installation af en printer eller lignende

Private
Hos Alt IT hjælper vi også private med IT udfordringer. Vi anbefaler hertil køb af vores klippekort, da du her kan få en fast lav pris på support. Så giv os endelig et kald på 77 34 35 36 for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan være behjælpelige med din IT.

KONTAKT

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.