HJEMMESIDE

Vi laver hjemmesider i øjenhøjde med vores kunder, vi sikre du føler du er i trygge hænder, fra første kontakt til din hjemmeside leveres.

"Da jeg skulle opstarte virksomhed, kontaktede jeg Henrik med henblik på Hjemmeside, men han havde så meget mere og byde på end det.. Vi afholdte et møde, hvor jeg var helt på bar bund, men da jeg gik derfra havde jeg total ro i maven. Jeg var helt tryg ved at jeg nok skulle få den fedeste hjemmeside, Henrik havde allerde en ide til diverse markedsføringsmateriale og samtidig bookede vi også dato så der kunne tages billeder og video, både til brug på hjemmeside men også til mit firmas facebookside (Som Henrik iøvrigt også har stået for) Jeg er på ingen måde it kvinde, men hos Alt it er der ingen dumme spørgsmål, jeg har tit skrevet til Henrik om morgenen med spørgsmål som , hvordan printer jeg ud i A3 og wupti et par timer efter, har jeg styr på det. Eller når jeg skulle lave opslag til min facebook side, er Henrik ikke bleg for at fortælle hvordan du bedst skal vælge din tekst således at flere vil læse og like. Det sidste nye jeg har fået lavet, er de fedeste flyers, som jeg er total stolt af at vise frem. 😃 Jeg anbefaler på det varmeste Henrik til alle der har brug for hjælp til IT, om du er garvet og blot brug for lidt sparring, om du er grøn som jeg og ingenting ved.. Hjemmeside, facebook, flyets, visitkort, videoer, billeder.. Han kan det hele .. 😃👍"

—- Heidi Wernblad, HW Fodterapi

Alt IT designer hjemmesiden efter dine ønsker og behov, samt sørger for det tekniske bagom spiller. Vi bistår i hele processen med køb af domænenavn, hosting, drift og backup. Om I blot ønsker en flot hjemmeside, som I herefter selv vil stå for indholdet på, eller I vil have Alt IT til at stå for det, så skræddersyer vi en fordelagtig pakke til dig.

Alt IT leverer en professionel WordPress hjemmeside. Hjemmesiden bliver lavet i responsivt design, hvilket betyder, at hjemmesiden tilpasser sig til mobil og tablets. Dette er en utrolig vigtig del, som påvirker Jeres hjemmesides resultater på google.

Alt IT kan stå for hele processen, eller blot dele af den.
Du har mulighed for selv at levere tekster og billeder, alternativt  kan vi levere professionelle tekster af vores in-house tekstforfatter og SEO specialist. Vi sørger for teksterne på hjemmesiden bliver skrevet i et professionelt sprog, der virker mest optimalt for googles søgemaskiner. Alt IT kan også stå for professionelle portræt og arbejds / stemningsbilleder, så du får et professionelt udtryk på hjemmesiden, læs mere om det her. Der vil derfor være minimalt arbejde fra din side af, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Med en hjemmeside fra Alt IT får du..

 • Personligt design
 • Meget brugervenligt og anerkendt CMS system (WordPress)
 • Basic SEO/Google Optimering
 • En dynamisk og moderne hjemmeside der tilpasser sig til telefon og tablets
 • Mange tilkøb- og udvidelsesmuligheder
 • Valgfrie emails
 • Mulige designmæssige elementer
 • Tekst/Billeder
 • Slideshow
 • Kontaktformular
 • Facebook-integration
 • Facebook opdateringer på side
 • Galleri
 • Integration af dokumenter/video/lyd
 • og meget mere

Brugervenligt CMS system (Content management system)
Alt IT leverer som udgangspunkt hjemmesiden i WordPress CMS, som er verdens mest brugte CMS system. Det har utrolig mange muligheder og det lever på alle måder op til, hvad der forventes af et moderne CMS system i dag. Vi benytter os af en gennemtestet “builder”, som giver dig mulighed for nemt at vedligeholde hjemmesiden efterfølgende. Når hjemmesiden er færdig, kan du selv gå ind og opdatere indholdet som f.eks: ændring af tekster, skrive nyheder, ændre billeder og meget mere.

Hosting og domæne
Når man skal have en hjemmeside er der to ting, man er nødt til at have: Et domæne samt hosting af hjemmesiden. Dette gælder uanset, om det er Alt IT der leverer hjemmesiden eller om du selv laver hjemmesiden.

Alt IT tilbyder en totalløsning, hvor du får både domæne og hosting til 99 kr. ekskl. moms pr. måned. Med Alt IT’s løsning står vi for alt på din hjemmeside:

Hosting hos Alt IT.
Hvis du har domæne og hosting i forvejen, kan Alt IT også lave din hjemmeside hos din eksisterende hostingudbyder.

Hvis du har et domæne, du ønsker at benytte, kan dette sagtens flyttes over til Alt IT, så du får alle dine ting samlet hos din totalleverandør. Hvis du hverken har domæne eller hosting i forvejen, og ikke ønsker hostingen hos Alt IT, så er du også velkommen til selv at finde en anden hostingudbyder, og så laver Alt IT hjemmesiden fra den valgte udbyder.

Iværksætter pakken
Er du iværksætter og har brug for den store forkromet startpakke, har Alt IT i samarbejde med nogle af Holbæks dygtigste virksomheder, skræddersyet de perfekte løsninger for dig til at komme igang, læs mere her

Oprettelse, hosting samt indkøb af domæne

 • Opsætning af mails, enten gratis imap – der er også mulighed for tilkøb af en Google G-Suite eller Microsoft Office 365 mail
 • Månedlig backup af hjemmesiden
 • Gratis gendannelse, hvis hjemmesiden skulle gå ned
 • Ubegrænset trafik
 • Personlig support igennem Alt IT

* Selvom Alt IT hoster din hjemmeside og indkøber domænet for dig, så er det dig der har rettighederne til domænet, og du kan frit flytte domænet med dig, hvis du en dag ønsker at skifte til en anden hostingudbyder.

KONTAKT

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.