Erhvervsfotograf

Hos Alt IT får I taget professionelle erhvervsportræt

" Henrik hjalp ved opstart af min virksomhed da jeg havde behov for portætfoto til visitkort, skilte, hjemmeside mv. Alt IT rykkede hurtigt ud og prisen var rimelig. Top service gennem hele processen "

—- Kenneth Frost, Min Bolighandel Holbæk

Hvad end du er iværksætter og har brug for fotomateriale til at komme igang med din hjemmeside –  eller en etableret virksomhed der  i dag har en hjemmeside, og skal bruge billeder til at præsentere dine medarbejdere, kontor og/eller produkter.

Portrætfoto hjælper kunderne med at “sætte ansigt” på ham eller hende, de taler med eller har mulighed for at møde, når de kommer forbi din butik eller dit kontor.

Vi kommer gerne ud til din virksomhed, så du og dine medarbejdere kan blive fotograferet i Jeres daglige arbejdsmiljø. Så sparer I transporttid og dermed spildt arbejdstid. Med vores mobile studieudstyr er det også muligt at lave studie lignende optagelser i f.eks. en kantine eller et mødekontor.

Vi laver desuden også arkitektur billeder, billeder af indemiljø og billeder af arbejdssituationer, og vi møder gerne op til arrangementer, så de kan fuldendes med gode stemningsbilleder.

KONTAKT

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.