Mark Zuckerberg: Facebook vil sørge for gratis nyheder af ‘høj kvalitet’

Via newz.dk

Mark Zuckerberg vil gerne lave en underside på Facebook, der er dedikeret til ‘high-quality news’, hvor udgivere tilmed vil blive betalt.

Facebook-chefen Mark Zuckerberg ønsker, at det sociale medie i fremtiden vil være et sted, hvor man kan få troværdige nyheder af høj kvalitet.

Det fortæller han i en samtale med Axel Springer-chefen Mathias Döpfner, der kan ses i videoen nedenfor. 

Mere konkret taler Zuckerberg om at lave en underside på Facebook, hvor troværdige medier kan slå deres nyheder op mod en form for betaling.

Han taler om et mere direkte forhold mellem Facebook og udgivere, men det vides ikke, om der er tale om direkte betaling til udgivere, eller om Facebook ville give medierne en større andel af platformens reklameindtægt.

Dette sker kort efter, at Apple har afsløret deres News+-tjeneste til nyheder og magasiner, som er tilgængelige i USA nu.

Facebook vil hyre redaktører til at styre nyhedssiden, ligesom Apple har gjort med deres tjeneste, men Zuckerberg fortæller, at han er i tvivl om, om man bør lade brugerne udvælge nyhederne selv, eller om det er bedst at lade redaktørerne gøre dette.

Kan du lide artiklen?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på linkedin
Del på LinkdIN

Tilføj kommentar